Cursus informatie B-BMI&OAI

Locatie
Cursuslocaties  : HARDERWIJK en ZALTBOMMEL
Cursustijden       :  9.00  – 16.00 u (of in overleg)
Cursusdata         : zie  BLOG pagina voor actuele CURSUSDATA

Cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties (B-BMI&OAI) wordt gegeven in samenwerking met AERTES op locatie Harderwijk en Zaltbommel. Op deze cursusdag zal aansluitend het examen worden afgenomen.

Voor wie is deze cursus bedoeld
Voor iedereen die te betrokken is bij het beheer van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties.
Deze opleiding kan ook worden gevolgd door onderhoudsdeskundigen die de controletaken van de beheerder bij de klant uitvoeren. Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

De opleiding Beheerder brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie, kortweg beheerder BMI/OAI, leidt op voor die noodzakelijke vakbekwaamheid. Na het behalen van het diploma Beheerder BMI/OAI zijn de cursisten bevoegd om de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie zelfstandig te beheren met behulp van het logboek. De bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud worden volgens de richtlijnen van NEN 2654 deel 1 en deel 2 uitgevoerd.

De lesstof
Tijdens de cursus beheerder BMI/OAI zullen naast de grondbeginselen over brand, branduitbreiding en rookverspreiding de volgende onderwerpen worden behandeld:
• wettelijke kader rondom de BMI/OAI
• normering rondom de BMI/OAI
• begrippen en termen voor BMI/OAI
• invullen van het logboek
• opbouw van de installaties
• taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden van een beheerder
• projectopdracht met de eigen installatie(s)

Als thuiswerkopdracht dient u aan de hand van een vragenlijst de eigen installatie te beschrijven. Dit rapport wordt  tijdens de lesdag beoordeeld.                                                                                                     • examentraining

Cursusmateriaalexamentraining
Bij aanvang van de cursus wordt de Syllabus B-BMI&OAI verstrekt, hierin staat de informatie die behandeld wordt tijdens de cursusdag. Naast het cursusmateriaal worden op de cursusdag, ook vele vragen geoefend van de behandelde lesstof, welke ook op het examen gevraagd kunnen worden.

Thuiswerkbeleid
Projectopdracht met de eigen installatie. Het maken van een beschrijving van de eigen installatie. Deze wordt op de cursusdag behandeld.

Cursusprijs
De totale kosten van deze opleiding bedragen € 245,= en is inclusief Examen B-BMI&OAI , koffie/thee en lunch.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Na ontvangst van het inschrijfformulier, ontvangt u de factuur voor de opgegeven cursist en verzoek zorg te dragen voor een tijdige betaling.

Aanvullende informatie
Alle cursisten worden uiterlijk een week voor startdatum van de cursus van deelname per email op de hoogte gesteld. De cursus deelname wordt definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging en betaling van het cursusbedrag. Heeft u nog andere vragen of interesse in bijvoorbeeld in-company trainingen, verzoek ik contact met mij op te nemen, telefonisch of via email.

Gerard Groenewoud
Telefoon : +31(0)611094253
E-mail :  info@groenewoudfs.nl

Direct inschrijven kan via deze link inschrijfformulier